Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze webwinkel te vergemakkelijken. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief aantasten.

Akkoord
Catalogus
Huishouden
Game controllers
Winkels

Klik hier om u in te loggen of te registreren

Catalogus

Profiel

WINKELS TERUG OPEN

Winkels

Onze winkels zijn terug open. Deze maatregelen voorzien wij voor onze klanten:

Afstand houden
Meerdere klanten in de winkel? Wacht buiten aan de lijn. Kom alleen.

Mondmasker & handgel.
Gebruik bij het binnenkomen van de winkel onze handgel. Er liggen gratis mondmaskers (enkel voor klanten) voor wie er nog geen heeft. Houd voldoende afstand van onze medewerkers. Na het betalen gebruikt u opnieuw onze handgel en verlaat de winkel.


ITWare Mortsel

Onze winkel in Mortsel verhuist binnenkort naar een nieuw pand. Op slechts 2 kilometer afstand van onze huidige locatie. Je zal er niet alleen terecht kunnen voor de aankoop van laptops, desktops, onderdelen, randapparatuur,... maar ook voor smartphones, accessoires, het herstellen van je smartphone, Scarlet abonnementen en ondersteuning, product demonstraties enzovoort. Hou zeker de website in de gaten!


Webshop

Onze webshop draait op volle toeren. Ook hier werden de nodige maatregelen getroffen i.v.m. hygiëne en veiligheid.

Technische dienst

Onze hersteldienst is in beide winkels actief. We nemen alle mogelijke maatregelen i.v.m. veiligheid & hygiëne om onze medewerkers én uw toestellen te beschermen.

Wij wensen iedereen een goede gezondheid en zorg voor elkaar.