Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze webwinkel te vergemakkelijken. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief aantasten.

Akkoord
Catalogus
Winkels

Klik hier om u in te loggen of te registreren

Catalogus

Profiel

service & garantie

Garantietermijn

Op alle artikelen geldt minimum 2 jaar garantie. Uitzonderingen zijn verbruiksartikelen zoals inkt en batterijen.

Defect artikel

Hebt u een defect artikel, dan zijn er verschillende mogelijkheden:

U stuurt het defecte artikel + aankoopbewijs + originele verpakking op uw kosten terug naar ITWARE t.a.v. de RMA-afdeling. Wij sturen u dan zo snel mogelijk een nieuw exemplaar.

U komt met het defecte artikel + aankoopbewijs + originele verpakking naar onze winkel. Is het inderdaad defect, en is het op voorraad, dan krijgt u onmiddellijk een nieuw exemplaar of we sturen het op naar de fabrikant. Voor bepaalde artikelen zoals videokaarten kan u een vervangkaart ontvangen, deze worden niet onmiddellijk omgeruild.


Retour

Hebt u uw bestelling laten leveren, maar u bent er niet tevreden van?

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na de annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief de verzendkosten door ons terugbetaald. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan ITWARE geretourneerd worden. Indien het teruggestuurde product op een of andere manier in waarde verminderd is, ten gevolge van het gebruik van het artikel dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van het artikel vast te stellen behouden we het recht om de waardevermindering van het product af te trekken.

UITZONDERINGEN RETOURNEREN

- Verzegelde producten. Wanneer de verzegeling verbroken is zijn bij deze producten niet retourneerbaar.

- Die door ITWARE tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de consument (bv. een samengestelde PC)

- Verbruiksartikelen zoals inkt, (laptop)batterijen, etc.

- Alle software licenties zoals Windows, Office, Antivirus, etc.

- Artikelen die duidelijke gebruikerssporen bevatten zoals laptop tassen, hoesjes, etc.

- Artikelen waarvan de behuizing geopend werd zoals daar zijn laptops, printers, smartphones, tablets,...

- Data dragende artikelen die geïnstalleerd werden zoals laptops, tablets & desktop PC's, ook niet wanneer u ze terug naar fabrieksinstellingen hebt gebracht. Wanneer ze nog niet geïnstalleerd werden (de kleur/formaat staat u niet aan,...) komen ze wel in aanmerking voor retour.

Service en tevreden klanten zijn onze top prioriteit. Hebt u nog vragen alvorens over te gaan tot aankoop, aarzel dan niet om ons te contacteren.